Επιμένει ο Αστέρας, ανοικτό του Λύρατζη

Ανοικτό παραμένει το θέμα παραμονής ή παραχώρησης του Λευτέρη Λύρατζη σε αυτή την χειμερινή μεταγραφική περίοδο όπως ανέφερε πριν λίγο στον City 106.1 και στην εκπομπή Ντουέτο, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση αυτή θα κλείσει μετά τον αυριανό αγώνα κυπέλλου Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ εκτός κι αν ο παίκτης μείνει από σήμερα εκτός αποστολής.
Πηγή: paok24.com
Επιμένει ο Αστέρας, ανοικτό του Λύρατζη

Την περασμένη Τετάρτη ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε δηλώσει: «Δεν ήθελα να φύγει, ήθελα να μείνει στην ομάδα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παίξει, αλλά με την συχνότητα των αγώνων είναι σημαντικό να τον έχουμε εδώ για την ομάδα. Σε μια στιγμή μπορεί να έρθει η ώρα που θα παίξει και θα πρέπει να είναι έτοιμος. Τον θέλω εδώ, αυτή είναι η απόφαση μου. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρει τον χώρο του, αλλά αισθάνομαι ότι θα βρει τρόπο και χώρο να παίξει». Τότε ίσως και να δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι το θέμα κλείνει οριστικά και ο 24χρονος μπακ μένει στον ΠΑΟΚ. Ποτέ μη λες ποτέ όμως ειδικά στο ποδόσφαιρο….

Ο Αστέρας της Τρίπολης όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, συνεχίζει να ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στον οποίο -κατά κάποιο τρόπο- διασφαλίζει χρόνο συμμετοχής. Κάπως έτσι η υπόθεση δανεισμού εξακολουθεί να παίζει ζεστά, αφού και ο παίκτης και οι ασπρόμαυροι συνεχίζουν να το σκέφτονται.

Οριστικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν αύριο μετά τον αγώνα των Σερρών για το κύπελλο με το ενδεχόμενο οριστικής συμφωνίας ΠΑΟΚ-Αστέρα να είναι πλέον αρκετά πιθανό.

Διαβάστε ακόμη...