Όταν παίρνει φανέλα βασικού… σκοράρει!

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τις... τεσσάρες, παίρνοντας το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (4-0).
Πηγή: paok24.com
Όταν παίρνει φανέλα βασικού… σκοράρει!

Το τρίτο τέρμα των «ασπρόμαυρων» σημείωσε ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος πήρε πήρε φανέλα βασικού και πέτυχε το δεύτερο φετινό του τέρμα στην Stoiximan Super League.

O γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 2006 ξεκίνησε να μπαίνει σιγά σιγά στην εξίσωση από την περσινή κιόλας σεζόν, στην διάρκεια της οποίας κατέγραψε τις παρθενικές του συμμετοχές με την ανδρική ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο βενιαμίν της ομάδας κατέγραψε επτά συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος, όλες ερχόμενος από τον πάγκο, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο του τέρμα και υπογράφοντας την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού και καταρρίπτοντας το ρεκόρ που διατηρούσε ο Γιώργος Κούδας, όντας πλέον ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Την φετινή σεζόν είναι περισσότερο ενεργός, έχοντας ήδη καταγράψει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά δύο τέρματα σε 252 αγωνιστικά λεπτά. Ο κοινός παρανομαστής των δύο τερμάτων του νεαρού είναι πως αμφότερα τα πέτυχε σε παιχνίδια που ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον συμπεριέλαβε στην αρχική σύνθεση της ομάδας και όχι φέρνοντας τον από τον πάγκο ως αλλαγή.

Μέχρι τώρα του έχει δοθεί δύο φορές η ευκαιρία να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, αρπάζοντας την από τα... μαλλιά και βρίσκοντας δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο 18χρονος δείχνει εμπράκτως πως αξίζει να είναι μέλος του γκρουπ και να παίρνει όσο κυλάει η σεζόν ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη...