Οι όροι της συμφωνίας με Φαμαλικάο για Φιλίπε Σοάρες και το… στοίχημα για Κουαλιάτα

Από forzaonline.gr: Όπως είναι γνωστό, στην Φαμαλικάο, όπου θα έχει συμπαίκτη τον Ενέα Μιχάι, θα συνεχίσει για το δεύτερο μισό της σεζόν ο Φιλίπε Σοάρες, προκειμένου είτε να βρει τον εαυτό του και να επιστρέψει, είτε να πωληθεί.
Πηγή: forzaonline.gr
Οι όροι της συμφωνίας με Φαμαλικάο για Φιλίπε Σοάρες και το… στοίχημα για Κουαλιάτα

Η Φαμαλικάο έχει οψιόν αγοράς 3 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι και κίνητρα για να χρησιμοποιεί τον 24χρονο χαφ. Αν ο Σοάρες δεν παίξει, οι Πορτογάλοι θα καλύψουν το 70% του συμβολαίου του, ενώ αν κάνει πολλές συμμετοχές, θα πληρώσουν ένα μικρό μέρος.

O Φιλίπε έκανε φέτος όλο κι όλο τρεις συμμετοχές, με την τελευταία ως αλλαγή 11' στη ρεβάνς με τη Χάιντουκ τον Αύγουστο, ενώ συνολικά έχει στον ΠΑΟΚ 44 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ...

Το επόμενο... στοίχημα του ΠΑΟΚ είναι να βρει ομάδα για τον Κουαλιάτα, ο οποίος δεν έχει κανένα μέλλον στην Τούμπα. Ο Ουρουγουανός προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β' και αναζητείται ομάδα να τον αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι για να πάρει συμμετοχές.

Από την ώρα που για τον Κουαλιάτα ο ΠΑΟΚ έχει ξοδέψει σχεδόν 2 εκατομμύρια για να τον αγοράσει, είναι δεδομένο ότι δεν θα τον παραχωρήσει ως ελεύθερο.

Διαβάστε ακόμη...