Φιλίπε Σοάρες: Δεν μπόρεσε…

Από paok24.com: O απολογισμός του Πορτογάλου στα δυο χρόνια παραμονής στη Θεσσαλονίκη...
Πηγή: paok24.com
Φιλίπε Σοάρες: Δεν μπόρεσε…

Από το βράδυ της Πέμπτης (11/1) είναι επίσημη η μετακίνηση του Φιλίπε Σοάρες στη Φαμαλικάο, με τον Πορτογάλος κεντρικό χαφ να επιστρέφει στην πατρίδα του ως δανεικός, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πρόκειται για μια από τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ που είχαν την υπογραφή του Ζοσέ Μπότο, με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να μην δικαιώνει ποτέ τα 3,5 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του, τον Ιανουάριο του 2022. Συνολικά, αγωνίστηκε 44 φορές με τον Δικέφαλο στο στήθος, έχοντας 2 γκολ και μια ασίστ.

Με αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αλλά και κυρίως πρόβλημα το πνευματικό, ο Φ. Σοάρες δεν κατάφερε ποτέ να εδραιωθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Στα δυο χρόνια παρουσίας του στον Δικέφαλο, υπήρξε μια στιγμή που φάνηκε να το «βρίσκει», στα τέλη του 2023, οπότε και έκανε μια καλή τριάδα αγώνων με ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό και Βόλο, απόρροια της πρωτοβουλίας Λουτσέσκου να τον προσκαλέσει σε δείπνο και να του μιλήσει επί προσωπικού για να του τονώσει το ηθικό.

Αμέσως, αντιμετώπισε νέο πρόβλημα τραυματισμού και -έκτοτε- δεν κατάφερε ποτέ παρά να δώσει περιστασιακές λύσεις ροτέισον στο υπόλοιπο σύνολο του ΠΑΟΚ. Ενδεικτικό πως φέτος κατέγραψε μόλις 3 συμμετοχές και 102′ στα προκριματικά του Europa Conference League, πριν ξανά τραυματιστεί. Από την επιστροφή του στις προπονήσεις, ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής, με τον ΠΑΟΚ να έχει -πλέον- ρολάρει.

Διαβάστε ακόμη...