Εκτός ορισμών ο Βεργέτης!

Από paok24.com: Στο "ψυγείο" ο διαιτητής από την Αρκαδία που δεν είδε (;) χθες το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Εκτός ορισμών ο Βεργέτης!

Γνωστοποιήθηκαν σήμερα το πρωί από την ΕΠΟ οι επιλογές της ΚΕΔ για τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League!

Σε αυτές, δεν βρίσκεται ο Χρήστος Βεργέτης της ΕΠΣ Αρκαδίας, ο οποίος χθες το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έχοντας την ευθύνη του χειρισμού του VAR στο παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ Βόλου και ΠΑΟΚ, δεν είδε (;) στο 52ο λεπτό το πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου, στο χέρι του Καλογερόπουλου στο "γύρισμα" του Ράφα Σοάρες!

Βέβαια, την ξεκάθαρη παράβαση του αμυντικού του Βόλου δεν καταλόγισε ούτε ο διαιτητής Δημήτρης Μαλούτας της ΕΠΣ Ημαθίας που βρισκόταν στο χορτάρι, ωστόσο η ευθύνη του μη καταλογισμού του πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου "βαραίνει" τον Βεργέτη που ως χειριστής του VAR είχε όλη την άνεση χρόνου και τα τεχνολογικά μέσα στη διάθεσή του, για να "διορθώσει" τον συνάδελφό του και να τον καλέσει να δει ξανά την επίμαχη φάση!

Εν κατακλείδι, ο Χρήστος Βεργέτης "πληρώνει" σε πρώτη φάση το αδικαιολόγητο λάθος (;) εις βάρος του ΠΑΟΚ, με την ΚΕΔ να παίρνει την πλέον λογική και φυσιολογική απόφαση να τον βάλει στο "ψυγείο" και το μόνο που απομένει να φανεί να είναι το πόσο ο διαιτητής από την ΕΠΣ Αρκαδίας θα παραμείνει σε αυτό!

Διαβάστε ακόμη...