“Τσέκαρε” το εισιτήριο ο Πανσερραϊκός

Από paok24.com: Η πρώτη πρόκριση της ημέρας...
Πηγή: paok24.com
“Τσέκαρε” το εισιτήριο ο Πανσερραϊκός

Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε με τον Μάντζη, ωστόσο, ο Πανσερραϊκός είχε απάντηση και ισοφάρισε με τον Άλεξιτς στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να "τσεκάρει" τη θέση του στους "8" του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα βρει απέναντί της τον νικητή του Βόλος-ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο" να έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη του με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Όσον αφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Πανσερραϊκός είχε ήδη ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, μετά από τη νίκη με 2-0 στον πρώτο αγώνα κι απείλησε πρώτος στο ματς με τον Μπεντανκόρ, ωστόσο, το γκολ το βρήκε ο Αστέρας. Ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μάντζης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ νωρίς στο παιχνίδι, για να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Γκαρσία.
ADVERTISING

Οι Αρκάδες -μάλιστα- έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Σουρλή, που έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι, με το πρώτο μέρος να κλείνει με το σκορ στο 1-0. Ωστόσο, στο δεύτερο ανέλαβε δράση ο O Άλεξιτς, που μπήκε ως αλλαγή και στο 56′ έκανε το 1-1.

Ο Πεταυράκης έκανε τη σέντρα και ο ο Σέρβος επιθετικός με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία, με τον Αστέρα να απειλεί εκ νέου με τον Μάντζη και να μένει με 10 παίκτες στο 66′, μετά τη δεύτερη κίτρινη που πήρε ο Ντιαρά.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Ντανκερλουί, (38΄Πηλέας) Μορέιρα (46΄Στάικος), Οικονόμου (79΄Μπέγκστρομ), Μούργος, Σοφιανός (62΄Ουάρντα), Γούλερι, Μπετανκόρ (46΄Άλεξιτς)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καρμόνα (60΄Κωστέας), Άλβαρες, Χριστόπουλος, Γκρόζντανιτς (46΄Ατιένθα), Βαλιέντε, Αλάγκμπε, Ντιαρά, Σουρλής (60΄Γκαρσία), Καλτσάς (46΄Ζουγλής) Μάντζης (75΄Χριστόπουλος).

Διαβάστε ακόμη...