Έτοιμος για τη δύσκολη αποστολή ανατροπής στην Προύσα ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Στην Προύσα βρίσκεται από σήμερα (8/1) το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟΚ, ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Τόφας, στοχεύοντας ν' ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει ξανά το πλεονέκτημα έδρας στα play-in του BCL.
Πηγή: sdna.gr
Έτοιμος για τη δύσκολη αποστολή ανατροπής στην Προύσα ο ΠΑΟΚ

Η «ασπρόμαυρη» αποστολή, της οποίας ηγούνται ο πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης, αναχώρησε νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη και με πρώτο σταθμό του ταξιδιού της την Κωνσταντινούπολη, έφτασε στην Προύσα.

Ο «Δικέφαλος» που θα αγωνιστεί και σε αυτό το παιχνίδι χωρίς τον Τζάστιν Άλστον και με 5 ξένους στη διάθεση του κόουτς Φώτη Τακιανού, έχει μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, ωστόσο χρειάζεται μία νίκη, έστω και με ένα πόντο για να φέρει και πάλι τη σειρά επί ελληνικού εδάφους, στη μάχη για την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League.

Σημειώνεται πως οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν απόψε το βράδυ (18:00), έχοντας μία πρώτη επαφή με «Tofas Spor Salonu», το γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 19:00 ο αγώνας με την Τόφας. Ειδικότερα πρόκειται για το ίδιο γήπεδο όπου ο ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί τον Σεπτέμβρη του 2017 σε τουρνουά που είχε διοργανώσει η Τόφας με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη μάλιστα να δίνει το «παρών», όντας και στο τωρινό ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...