Τα δεδομένα για Λύρατζη

Από paok24.com:Μέσα από το PAOK24 ενημερωθήκατε χθες για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει ομάδες της Super League για την περίπτωση του Λευτέρη Λύρατζη, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους υπό το καθεστώς δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Τα δεδομένα για Λύρατζη

Για τον νεαρό ποδοσφαιριστή έχουν δείξει ενδιαφέρουν πέντε ομάδες που ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους με τη μορφή δανεισμού, με δεδομένο ότι ο νεαρός αποτελεί τρίτη επιλογή για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής κατά την τρέχουσα σεζόν.

Όπως σημειώθηκε και κατά την διάρκεια της χθεσινής εκπομπής του PAOK24 στο Youtube, εκτός του Ατρομήτου και του Αστέρα Τρίπολης, τρεις ομάδες του εξωτερικού έχουν εκφράσει την επιθυμία να τον αποκτήσουν μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο για την ώρα ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει αποφασίσει αν θα δώσει έγκριση για τον δανεισμό και έτσι λοιπόν η υπόθεση του Λύρατζη θα εξεταστεί εκτενέστερα την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ενδιαφέρον είναι επίσημο και μένει να φανεί αν ο ΠΑΟΚ θα συναινέσει για την μετακίνηση του Λύρατζη σε κάποια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες!

Διαβάστε ακόμη...