Zisis…the End!

Από paok24.com:6 Ιανουαρίου 2008. Σαν σήμερα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Λάρισα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, ωστόσο το τελικό 1-0 περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Πηγή: paok24.com
Zisis…the End!

Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο ματς αποτελεί το τελευταίο της ποδοσφαιρικής καριέρας του Ζήση Βρύζα, ο οποίος σε ηλικία 35 ετών αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με πρόεδρο τον Θόδωρο Ζαγοράκη.

Ο Καβαλιώτης επιθετικός μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο στο 82ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που στο 15΄ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και αποθεώνεται από τους περίπου 11 χιλιάδες φίλους του Δικεφάλου, βάζοντας έτσι τέλος σε μία "γεμάτη" καριέρα με θητεία σε Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Περούτζια, Φιορεντίνα, Θέλτα, Τορίνο, επιστροφή στην Ξάνθη και ξανά ΠΑΟΚ!

Με τον Δικέφαλο στο στήθος, ο Βρύζας κατέγραψε 24 γκολ και 3 ασίστ σε 156 παιχνίδια, συνολικά σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία, αγωνίστηκε σε 466 ματς, με απολογισμό 93 γκολ και 12 ασίστ, ενώ φόρεσε 68 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, σκόραρε 9 γκολ και φυσικά αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, σκοράροντας το "χρυσό" γκολ κόντρα στη Ρωσία στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων!

Διαβάστε ακόμη...