Το εκπληκτικό στατιστικό των Οζντόεφ, Μπράντον και Ντεσπόντοφ

Μετά το τέλος της 16ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ οδηγεί την κούρσα του τίτλου όντας πρώτος με 38 βαθμούς. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου φτιάχνει εκπληκτικά στατιστικά με τα αποτελέσματα της, αφού της έχει γίνει συνήθειο στα τελευταία παιχνίδια να σκοράρει 4+ γκολ.
Πηγή: paok24.com
Το εκπληκτικό στατιστικό των Οζντόεφ, Μπράντον και Ντεσπόντοφ

Στα επιμέρους νούμερα, ο Δικέφαλος του Βορρά βλέπει τρεις ποδοσφαιριστές του να είναι οι πιο αποτελεσματικοί στο σκοράρισμα, σε όλη τη λίγκα, με τον λόγο να γίνεται για τους Μαγκομέντ Οζντόεφ, Μπράντον Τόμας και Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Όλοι τους μετρούν 5 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Ρώσος χαφ είναι ο πιο αποτελεσματικός ποδοσφαιριστής της κατηγορίας, αφού σκοράρει ένα γκολ ανά 3,2 τελικές προσπάθειες. Ακολουθεί ο Ισπανός επιθετικός με 1 τέρμα ανά 3,4 τελικές, ίδιο ακριβώς νούμερο με τον Ντεσπόντοφ, που κλείνει την τριάδα.

Είναι πράγματι εντυπωσιακό το γεγονός πως τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι και οι πιο αποτελεσματικοί σε όλο το πρωτάθλημα. Την πεντάδα κλείνουν οι Μιριτέλο, του Αστέρα Τρίπολης με 1 γκολ ανά 3,7 τελικές, και Ποντένσε, του Ολυμπιακού με 1 γκολ ανά 3,8.

Διαβάστε ακόμη...