Αντίστροφη μέτρηση για Μπάμπα

Από forzaonline.gr: Σε στάση αναμονής βρίσκεται ο Μπάμπα Ράχμαν τα τελευταία 24ωρα δεδομένου πως περιμένει να μάθει τις οριστικές κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Γκάνας, Κρις Χιούτον για το Copa Africa. Υπενθυμίζεται πως ο Γκανέζος έμπειρος μπακ εξέφρασε την επιθυμία του να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και μένει να φανεί αν εν τέλει συμμετάσχει στη διοργάνωση.
Πηγή: forzaonline.gr
Αντίστροφη μέτρηση για Μπάμπα

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην προεπιλογή της Γκάνας, εντούτοις, η τελική 23αδα θα ανακοινωθεί από τον Κρις Χιούτον ανήμερα της πρωτοχρονιάς σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν. Ως εκ τούτου, ο Μπάμπα Ράχμαν αλλά και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα γνωρίζουν την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου, αν ο 29χρονος αμυντικός θα βρίσκεται στην αποστολή της Γκάνας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Άλι Σαμάτα αναμένεται να αναχωρήσουν μετά την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ την Τετάρτη (03.01) προκειμένου να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους για το Copa Africa. Kάτι που σημαίνει πως εκτός απροόπτου τίθεvται εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι και τον αποκλεισμό τoυς από τη διοργάνωση.

Διαβάστε ακόμη...