Εκκωφαντικά παρών!

Από sdna.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης φωνάζει μέσα από τις πράξεις του εκκωφαντικά «παρών». Μαζί του ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να ονειρεύεται γιατί τα καλύτερα έρχονται!
Πηγή: sdna.gr
Εκκωφαντικά παρών!

Για τον άνθρωπο που με το «καλημέρα», πήρε πάνω του χρέη που δεν δημιούργησε και δεν του ανήκαν αλλά έβαλε το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει cash γιατί βλέπετε «ο δικός μου ΠΑΟΚ, δεν χρωστά πουθενά», δεν θα έπρεπε να ακούγεται λέξη. Κουβέντα. Μόνο σεβασμός και υπόκλιση στην τρέλα του. Γιατί στην τελική υπήρχε κι άλλος δρόμος, τον ακολούθησαν κι άλλοι, αλλά μισό λεπτό, δεν θα επέτρεπε ποτέ το όνομά του και η ιστορία του ΠΑΟΚ να συνδεθεί με τέτοια κηλίδα.

Και έτσι απρόσμενα αλλά δυναμικά, ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στη ζωή του ΠΑΟΚ, άλλαξε το στάτους του club, «γέννησε» συναισθήματα πρωτόγνωρα και έφερε αυτό που υποσχέθηκε: τη χαρά στην Τούμπα. Συνέδεσε την παρουσία του στον Δικέφαλο με τις μεγαλύτερες ιστορικά επιτυχίες της ομάδας. Το... κάποτε ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ έγινε δεδομένο. Χάρη σε εκείνον.

Η... ενδεχομένως συμπαθητική ομάδα του Βορρά, εκείνη με τους τρελούς οπαδούς, έγινε όχι απλά ισότιμος συνομιλητής στα πεπραγμένα του ελληνικού ποδοσφαιριστή αλλά καταλύτης και ρυθμιστής των γεγονότων. Ο δικός του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.

Όλα αυτά όμως είναι λίγο πολύ γνωστά. Και όσοι δεν τα παραδέχονται, αρνούνται να δουν την πραγματικότητα κατάματα, όπως έχει, όπως είναι διαμορφωμένη. Και όλα αυτά στην τελική, αυτή η φόρα ενός προέδρου που ήρθε και έκανε το all in σε ένα club, ταρακούνησε και ενόχλησε, χαλώντας την πιάτσα. Γι΄αυτό και πολεμήθηκε όσο λίγοι. Όλο μάζευε να φύγει και όλο εδώ γυρνούσε. Σενάρια, φήμες, ψέματα. Οργίαζαν πριν, «ξέφυγαν» μετά.

Αλλά επειδή πάντα νικάει αυτός που ξέρει πότε να «πολεμά», ο Ιβάν Σαββίδης έκανε ένα βήμα πίσω για να πάρει, όπως αποδείχθηκε, φόρα. Οι πράξεις του φωνάζουν με τρόπο εκκωφαντικό. Εγγύηση για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ. Αντιλαμβανόμενος πλήρως τα «θέλω» και τις ανάγκες της ομάδας και του κόσμου.

Από το... «τον Απρίλιο θα πάρω την απόφαση για το μέλλον μου» του Ραζβάν Λουτσέσκου, στην ανανέωση του συμβολαίου του ανήμερα των Χριστουγέννων. «Μίλησα με το αφεντικό και μου είπε ότι θέλει να συνεχίσουμε μαζί», έτσι απλά. Με στυλ Ιβάν. Να «καθαρίζει» με συνοπτικές διαδικασίες όλες τις εκκρεμότητες. Κατανοώντας πως ο δικός του ΠΑΟΚ είναι σε ασφαλή χέρια. Δεν χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τον Απρίλιο, δεν χρειάστηκε να περιμένει τα αποτελέσματα σε μία χώρα που όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Τα μάτια του δεν τον γελούν. Η απόλυτη αποδοχή αυτής της εξέλιξης από τον κόσμο ήταν απλά η επιβεβαίωση πως πράττει το σωστό.

Είναι εδώ και μοιράζει δώρα. Ένα ακόμη. Από την οικογένεια Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ, η αγορά 150 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης για το νέο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου. Βάζοντας ξανά το χέρι στην τσέπη. Ούτε τώρα του παραχωρήθηκε κάτι, πλήρωσε και αγόρασε μία έκταση που θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι νοικιασμένη.

Είναι εδώ, ρυθμίζοντας και κανονίζοντας τα πάντα. Μιλάει στον κόσμο του ΠΑΟΚ με πράξεις. Με ενέργειες, αποφάσεις και συμφωνίες που εγγυώνται πως τα καλύτερα έρχονται...

Διαβάστε ακόμη...