Τεράστιο δώρο στον ΠΑΟΚ από την οικογένεια Σαββίδη!

Από paok24.com:Μετά την επικοινωνία του με τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, ο Ιβάν Σαββίδης είχε διαδικτυακή συνάντηση τόσο με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ όσο και με τους υπευθύνους των "ασπρόμαυρων" ακαδημιών!
Πηγή: paok24.com
Τεράστιο δώρο στον ΠΑΟΚ από την οικογένεια Σαββίδη!

Εκτός από τις απαραίτητες ευχές για το νέο έτος και την ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει, ο ισχυρός άντρας του Δικεφάλου ζήτησε από όλους τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους"!

Η μεγάλη είδηση όμως, ήταν άλλη! Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε την αγορά 150 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης, για το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο των Βαλκανίων και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, όπως χαρακτηριστικά τόνισε!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον Ιβάν Σαββίδη, μέσα στον Ιανουάριο θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις και κυρίως η εκκίνηση των σχεδίων και των απαραίτητων εργασιών, σε μία έκταση που θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι νοικιασμένη!

Διαβάστε ακόμη...