Οι εντυπωσιακές πρωτιές του Μιχαηλίδη

Από forzaonline.gr:Έχοντας στις αποσκευές του δέκα εμφανίσεις, ένα γκολ και 920΄ λεπτά συμμετοχής, ο Γιάννης Μιχαηλίδης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει καταθέσει αρκετά καλά δείγματα γραφής με τα «ασπρόμαυρα» ενώ βασική επισήμανση πως μία πρώτη ανάγνωση των στατιστικών του επιδόσεων τον αναγάγει πρώτο σε δύο κατηγορίες.
Πηγή: forzaonline.gr
Οι εντυπωσιακές πρωτιές του Μιχαηλίδη

Στην ουσία ο λόγος γίνεται για τις ακριβείς πάσες και τα πετυχημένα μακρινά γεμίσματα δεδομένου πως ο 23χρονος αμυντικός βρίσκεται πρώτος σε αμφότερες.

Αναφορικά με την ακρίβειά του στις πάσες που έχει μοιράσει σε συμπαίκτες του αναδεικνύεται πρώτος με ποσοστό επιτυχίας 92% ξεπερνώντας τους Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Ράφα Σοάρες με 90% και 84% αντιστοίχως, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη διατήρηση της κατοχής της μπάλας. Άξιο αναφοράς δε πως κατακτά το βάθρο και στις επιτυχημένες μακρινές μπαλιές που επιχείρησε ανά αγώνα δεδομένου πως έχει σημειώσει κατά μέσο όρο 9.1 ακολουθούμενος από τους Τόμας Κεντζιόρα με 5.1 και Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ με 4.7.

Ορμώμενος από τις στατιστικές του επιδόσεις και μιλώντας πρόσφατα στο φακό του PAOK TV ο Γιάννης Μιχαηλίδης τόνισε πως η απόδοση του αγωνιστικού τμήματος έχει επέλθει με δεδομένο πως «πρεσάρουμε συνεχώς τους εαυτούς μας, εμείς θέλουμε το καλύτερο. Τα αποτελέσματα έρχονται» ενώ σε συνέχεια των τοποθετήσεών του ξεκαθάρισε πως «ο ΠΑΟΚ δεν έχει ταβάνι».

Λαμβάνοντας υπόψιν συν τοις άλλοις το ροτέισον που εφαρμόζεται από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου δίνοντας επί της ουσίας «χώρο» σε όλο το διαθέσιμο έμψυχο υλικό υπογράμμισε πως «ανταποκρινόμαστε στις αλλαγές στην ενδεκάδα, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Αυτό ήρθε μέσα από την δουλειά που κάνουμε. Κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ διψάει για την νίκη και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Κάθε παίκτης δουλεύει στο απόλυτο. Όποιος μπαίνει βοηθάει και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Διαβάστε ακόμη...