Όταν ο Βασίλης Καρράς είχε εκθειάσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου

Από paok24.com: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε βρεθεί μάλιστα σε συναυλία του στη Ρουμανία.
Πηγή: paok24.com
Όταν ο Βασίλης Καρράς είχε εκθειάσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου

Από το βράδυ της Κυριακής, όταν και έγινε γνωστή η τραγική είδηση του χαμού του Βασίλη Καρρά, σύσσωμη η «ασπρόμαυρη» οικογένεια και όχι μόνο, γέμισε με στεναχώρια και απογοήτευση. Ο μεγάλος αυτός λαϊκός τραγουδιστής ήταν γνωστός υποστηρικτής του «δικεφάλου», έχοντας εκφράσει αρκετές φορές την αγάπη του του για τον «Δικέφαλο», χαρακτηρίζοντάς τον «καψούρα» του.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι ξένοι του ΠΑΟΚ που λάτρεψαν τον Βασίλη Καρρά και τα τραγούδια του. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πως μαζί με την σύζυγό του και τον Παντελή Κωνσταντινίδη είχαν παρακολουθήσει μία συναυλία του στην Ρουμανία στο πλαίσιο περιοδείας.

Εκείνη την εποχή, ο γνωστός τροβαδούρος είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τον αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω ότι θα μας οδηγήσει στο Champions League. Δημιούργησε μια ισχυρή ομάδα στον ΠΑΟΚ, την έκανε νούμερο ένα και για εμάς της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επίπεδο θεότητας...».

Διαβάστε ακόμη...