Ο Ιβάν θέλει να μπει στη Νέα Τούμπα με τον Λουτσέσκου!

Από paok24.com: Πριν από λίγη ώρα ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24 για την συμφωνία μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Ράζβαν Λουτσέσκου σχετικά με την επέκταση συμβολαίου του προπονητή του ΠΑΟΚ. Οι λεπτομέρειες θα τακτοποιηθούν από τους αρμόδιους και το συμβόλαιο θα υπογραφεί τις επόμενες ημέρες μετά την άδεια των Χριστουγέννων.
Πηγή: paok24.com
Ο Ιβάν θέλει να μπει στη Νέα Τούμπα με τον Λουτσέσκου!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να μπει στο νέο γήπεδο της ομάδας, τη Νέα Τούμπα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στον «ασπρόμαυρο» πάγκο. Αυτό έχει στο μυαλό του και είναι γνωστό πως όταν κάτι το βάλει στόχο, το πετυχαίνει! Ο Ιβάν Σαββίδης σέβεται τον 54χρονο τεχνικό όσο κανέναν άλλον στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο από τη μέρα που ασχολήθηκε ενεργά με τον χώρο έως σήμερα. Η μεταξύ τους σχέση είναι πάρα πολύ καλή και αυτό φανερώνεται και στα λόγια του προπονητή των «ασπρόμαυρων» κάθε φορά που αναφέρεται στο πρόσωπό του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ αλλά και στην μεταξύ τους σχέση και συνεργασία στα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Η επικείμενη επέκταση συμβολαίου προφανώς αναμένεται να είναι πολυετής, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τρία χρόνια συμβολαίου και βασική επιδίωξη του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου είναι να οδηγήσει αυτός την ομάδα στο νέο της γήπεδο...

Διαβάστε ακόμη...