Ένας… καίγεται και δύο έχουν παγώσει

Από forzaonline.gr : Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη τρεις ποδοσφαιριστές του στην προεπιλογή των χωρών τους για το Copa Africa. Ο λόγος γίνεται για τους Ουίλιαμ Τροστ Έκονγκ (Νιγηρία), Ράχμαν Μπάμπα (Γκάνα) και Άλι Σαμάτα (Τανζανία).
Πηγή: forzaonline.gr
Ένας… καίγεται και δύο έχουν παγώσει

Η αλήθεια είναι πως είναι εξαιρετικά τιμητικό και για τους τρεις αυτό το γεγονός, αλλά μόνο ο ένας από τους προαναφερθέντες είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την πιθανή του συμμετοχή στ Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σαμάτα, που θέλει σαν τρελός να συμμετάσχει σε αυτή τη διοργάνωση και να βοηθήσει τη χώρα του να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και να κάνει την… έκπληξη παρότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Όσον αφορά του Έκονγκ και Μπάμπα έχουν… κρυώσει με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Ο πρώτος μετά την κόντρα που είχε με τον προπονητή του, Ζοσέ Πεσέιρο νιώθει ξένο σώμα και μπορεί να λέει πως με μεγάλη του χαρά θα φορούσε το εθνόσημο, αλλά έχει… ξενερώσει.

Όσον αφορά τον Μπάμπα έκανε μέχρι και προσπάθεια να σταματήσει από την εθνική Γκάνας και το να μην βρεθεί στην τελική αποστολή για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής δεν θα τον… χαλάσει κιόλας. Ωστόσο, για την ώρα τίποτα δεν είναι οριστικό με την «ασπρόμαυρη» τριάδα να περιμένει να μάθει αν θα βρεθεί ή όχι στις τελικές επιλογές των χωρών τους.

Διαβάστε ακόμη...