Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ τον μήνα Ιανουάριο!

Συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία ο ΠΑΟΚ, που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κηφισιάς για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League και αποχαιρέτησε το 2023 από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το αγωνιστικό τμήμα των «ασπρόμαυρων» απολαμβάνει τις ολιγοήμερες διακοπές του, φορτίζοντας μπαταρίες ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.
Πηγή: paok24.com
Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ τον μήνα Ιανουάριο!

Πρώτος αντίπαλος της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο ΟΦΗ, τον οποίο ο Δικέφαλος υποδέχεται στην Τούμπα την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στις 20:00 ώρα. Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη στο πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς.

Πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για την 18η αγωνιστική, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 14 Γενάρη στις 20:30, υπάρχει η ρεβάνς κόντρα στην ομάδα του Βόλου για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος (10.01.2024/ 17:00).

Ο πρώτος μήνας του χρόνου κλείνει με τα παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι σε ΝΠΣ Βόλο (ΕΚΤΟΣ), Παναθηναϊκό (ΕΝΤΟΣ) και Ατρόμητο (ΕΚΤΟΣ), με τις ημερομηνίες των παραπάνω αγώνων να μην έχουν γίνει γνωστές προς το παρόν.

Διαβάστε ακόμη...