«Ο Γιάννης όλων των φιλάθλων και όλων των ομάδων» (pic)

Εχθές, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24 για την βράβευση του Γιάννη Παπαστεφανάκη από τον ΠΣΑΤ, ως πρεσβευτή φιλίας, με τον νεαρό φίλο του ΠΑΟΚ να δείχνει την αγάπη για τον αθλητισμό στην πιο αγνή της μορφή.
Πηγή: paok24.com
«Ο Γιάννης όλων των φιλάθλων και όλων των ομάδων» (pic)

Η έφορος του ΠΑΟΚ στον Στίβο, Τάνια Κεραμυδά, έδειξε την υπερηφάνεια της για τον Γιάννη, με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θυμίζουμε πως ήταν η ίδια αυτή που του έβγαλε το δελτίο αθλητή στον ΠΑΟΚ, υλοποιώντας έτσι το όνειρο του μικρού Γιάννη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σήμερα βρέθηκα στα βραβεία του ΠΣΑΤ στην Αθήνα, για να καμαρώσω ως Έφορος Στίβου του Π.Α.Ο.Κ τον αθλητή μας Γιάννη Παπαστεφανάκη που βραβεύτηκε ως Πρεσβευτής Φιλίας!
Δε θα μπορούσε να πάρει καλύτερο βραβείο με τόσα μηνύματα που μας δίνει κάθε μέρα σε μια δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό.
Αυτό που είναι και αυτό που εκπέμπει ο Γιάννης ως προσωπικότητα, το οφείλει αποκλειστικά στην οικογένεια του, στον ίδιο του τον εαυτό και στις δυνάμεις που ανακαλύπτει ότι έχει μέσα του!
Ο αθλητής μας είναι πλέον ο Γιάννης όλων των φιλάθλων και όλων των ομάδων!
Γιάννη Παπαστεφανάκη θα είμαι πάντα δίπλα σου, σε μια γωνίτσα πίσω από τους γονείς σου, να σε καμαρώνω και να σε χειροκροτάω για όλα όσα (θα) κατακτάς κάθε μέρα! Συνέχισε να ενώνεις όλο τον κόσμο! Μπράβο παιδί μου!»

Διαβάστε ακόμη...