Κοντά σε τεχνικό διευθυντή ο ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Τι συμβαίνει με το νέο ποδοσφαιρικό στέλεχος!
Πηγή: paok24.com
Κοντά σε τεχνικό διευθυντή ο ΠΑΟΚ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την απομάκρυνση Μπότο το περασμένο καλοκαίρι, δεν έχει τεχνικό διευθυντή παρ΄ όλα αυτά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει νέα συνεργασία, είναι πιθανή. Από το ρεπορτάζ του PAOK24 προκύπτουν συγκεκριμένες πληροφορίες, έστω κι αν προς το παρόν τίποτα δεν είναι οριστικό.

Με βάση αυτό το ρεπορτάζ η οικογένεια Σαββίδη θέλει να ενισχύσει την υπάρχουσα λειτουργία των ανθρώπων γύρω από το αγωνιστικό που έχουν αναλάβει μεγάλο βάρος και έχει ήδη εντοπίσει τεχνικό διευθυντή από τη ρωσική ποδοσφαιρική αγορά. Η συμφωνία με το νέο στέλεχος θεωρείται πιθανή (δεν έχει κλείσει) και θα έρθει ενισχυτικά-συμπληρωματικά στον προπονητή και στο τμήμα σκάουτινγκ που προς το παρόν ασχολούνται με το ρόστερ, όσους δηλαδή μπορούν να έρθουν αλλά και να φύγουν από την ομάδα.

Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ θεωρεί ότι το όλο σύστημα (γύρω από το αγωνιστικό) χρειάζεται ενίσχυση έστω και για κάποια διαδικαστικά θέματα, αφού οι υποχρεώσεις για το ρόστερ είναι πολλές (αναζήτηση, διαπραγματεύσεις για προσθήκες, αποχωρήσεις, δανεισμοί, καθημερινή διαχείριση) και η ΠΑΕ χρειάζεται και άλλα άτομα.

Εξελίξεις και ίσως ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι από την πλευρά της ιδιοκτησίας επαφές γίνονται και για την ενίσχυση της ΠΑΕ με στελέχη για το ΔΣ.

Διαβάστε ακόμη...