Με το μυαλό στην Γαλατάσαραϊ ο ΠΑΟΚ

Από forzaonline.gr: Δεν τα κατάφερε στο Βελιγράδι ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος ηττήθηκε από την Χάποελ Ιερουσαλήμ με 71-61 για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League. Ο Δικέφαλος έχασε οριστικά την ευκαιρία να τερματίσει πρώτος στον 7ο όμιλο του BCL και να προκριθεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης.
Πηγή: forzaonline.gr
Με το μυαλό στην Γαλατάσαραϊ ο ΠΑΟΚ

Παρόλα αυτά, την ερχόμενη Τετάρτη (20/12) θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, αναφορικά με την τελική κατάταξη του ομίλου, εκεί όπου η ομάδα του Φώτη Τακιανού θα διεκδικήσει τη 2η θέση για τα Play in. Είναι σημαντικό οι «ασπρόμαυροι» να τερματίσουν στην δεύτερη θέση, καθώς στην επόμενη φάση θα αγωνιστούν με πλεονέκτημα έδρας.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος ο ΠΑΟΚ mateco χρειάζεται νίκη απέναντι στη Γαλατασαράι ή ήττα μέχρι δέκα πόντους, ώστε να βρεθεί στην δεύτερη θέση του ομίλου. Η προετοιμασία του Δικεφάλου έχει ξεκινήσει από χθες (15/12), με το σύνολο του κόουτς Τακιανού να πιάνει αμέσως «δουλειά». Το θετικό είναι πως αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στην Basket League, λόγω του All Star Game κι έτσι η ομάδα θα έχει χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα για το κομβικό ματς με την Γαλατασαράι.

Διαβάστε ακόμη...