Γκρίνια και αναστάτωση στη Χάποελ

Είναι περίεργη η συνθήκη που περνάει η Χάποελ Ιερουσαλήμ, με τις πολεμικές συγκρούσεις στη Λωρίδα της Γάζας, με την καθημερινότητα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, να έχει αλλάξει πολύ.
Πηγή: paok24.com
Γκρίνια και αναστάτωση στη Χάποελ

Το πρωτάθλημα του Ισραήλ, ξεκίνησε και πάλι τις προηγούμενες ημέρες, με τις περισσότερες εκ των μεγάλων ομάδων, να παίζουν μεν, χωρίς τους ξένους τους δε.

Η Χάποελ έπαιξε την Τρίτη με τη Ραμάτ Γκαν και έχασε με 79-73, ενώ χθες, έπαιξε με τη Χάποελ Αφούλα και έχασε με το «βαρύ» 105-65!

Στον πάγκο της, δεν κάθισε ο Αλεξάντερ Τζίκιτς, ο οποίος έχει παραμείνει στο Βελιγράδι, όπως επίσης και οι Ράντολφ, Κάρινγκτον, Σμιθ, Χάνκινς, Εντούρ, Λεμάρ, Τζόνσον. Ο Μπλέιζερ ήταν ο πρώτος της σκόρερ με 15 πόντους, ενώ από το ροτέισον που χρησιμοποιεί και στην Ευρώπη, έπαιξαν κυρίως οι Ζούσμαν και Τσατσασβίλι.

Δημοσιεύματα στο Ισραήλ κάνουν λόγο για «εξευτελισμό» μετά από την ήττα αυτή, ενώ αναφέρουν ότι στη 12άδα της Χάποελ, μπήκε συμπληρωματικά και ο... τζένεραλ μάνατζερ!!!

O ΠΑΟΚ, αναμένεται να αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη, στο κεκλεισμένων των θυρών "Aleksander Nikolic Hall", τη Χάποελ, η οποία εκεί θα έχει κανονικά τους ξένους της, σε ένα παιχνίδι που εν πολλοίς θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στη φάση των 16 του BCL.

Διαβάστε ακόμη...