Ξεκούραση στον ΠΑΟΚ και αποθεραπεία για δύο ενόψει Κολοσσού

Από sdna.gr: Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με προβλήματα, όμως αυτά δεν τον λύγισαν, καταφέρνοντας να πάρει μια νίκη απέναντι στην Μπενφίκα, που μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμη.
Πηγή: sdna.gr
Ξεκούραση στον ΠΑΟΚ και αποθεραπεία για δύο ενόψει Κολοσσού

Οι «ασπρόμαυροι» δεν ήταν καλοί. Όμως στο τέλος πήραν αυτό που ήθελαν. Και η νίκη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ήταν επί της ουσίας ανενεργός και ο Έλβαρ Φρίντρικσον κανονικά δε θα έπρεπε να αγωνιστεί.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έπαιξε μόλις 4 λεπτά, καθώς ο μυικός σπασμός στη μέση δεν του επέτρεψε περισσότερο χρόνο, με τον ίδιο να έχει χάσει μάλιστα τις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης.

Όσον αφορά τον Ισλανδό γκαρντ, ο οποίος είχε μόλις 3 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 λάθη σε 23', έπαιξε με δική του πρωτοβουλία. Κι αυτό, επειδή μία μέρα πριν το παιχνίδι είχε έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου έμεινε εκεί έως τα ξημερώματα με χορηγούμενο ορό. Ο παίκτης είχε εξαντληθεί, όμως με απόφαση του ίδιου, έθεσε σε προτεραιότητα την ομάδα και τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του.

Αμφότεροι, θα ακολουθήσουν θεραπεία και σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, με τον Φώτη Τακιανό να ελπίζει να τους έχει κανονικά μαζί του στο παιχνίδι της Δευτέρας (4/12) με αντίπαλο τον Κολοσσό για την Basket League. Σήμερα πάντως, η ομάδα είχε ρεπό και από αύριο θα επιστρέψει στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στους Ροδίτες.

Διαβάστε ακόμη...