Το επιβλητικό Deutsche Bank Park και ο «έλεγχος» Ντεσπόντοφ (pics/vids)

Από sdna.gr:αζβάν Λουτσέσκου και Κίριλ Ντεσπόντοφ πήραν μία πρώτη... γεύση από το επιβλητικό Deutsche Bank Park ενόψει του τελικού «πρωτιάς» του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ.
Πηγή: sdna.gr
Το επιβλητικό Deutsche Bank Park και ο «έλεγχος» Ντεσπόντοφ (pics/vids)

Απευθείας από το αεροδρόμιο, στην αίθουσα Τύπου του Deutsche Bank Park κατευθύνθηκαν Ραζβάν Λουτσέσκου και Κίριλ Ντεσπόντοφ. Όπως είναι ήδη γνωστό, η αποστολή του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στη βάση της ενώ άφησε τα... διαδικαστικά για την Φρανκφούρτη.

Ο προπονητής του Δικεφάλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος παρά το γεγονός πως θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μπάμπα Ράχμαν, υπογραμμίζοντας πως «οι τραυματισμοί μας κάνουν να βρίσκουμε λύσεις». Μάλιστα, σχολίασε και με χιούμορ την επιμονή στο πρόσωπο του Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην ασπρόμαυρη αποστολή: «Φέραμε σήμερα μαζί μας τον Μάρκος Αντόνιο για να είστε ήρεμοι...».

Μετά το τέλος της συνέντευξης, οι δύο άνδρες πήραν μία «γεύση» από το γήπεδο και κυρίως από τον αγωνιστικό χώρο του Deutsche Bank Park, με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να εμφανίζεται πλήρως ενημερωμένος για το που θα καθίσουν οι φίλοι του Δικεφάλου.

Το Waldstadion, γνωστό ως Deutsche Bank Park, είναι ένα γήπεδο, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, με ανασυρόμενη οροφή. Άνοιξε τις πόρτες του το 1925 και έκτοτε έχει δεχθεί πολλές... ενέσεις αναβάθμισης. Η πιο πρόσφατη έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών της FIFA το 2005 και το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006.

Με χωρητικότητα 51.500 θεατών για αγώνες πρωταθλήματος και 48.500 για διεθνείς αγώνες, συγκαταλέγεται στα δέκα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γήπεδα στη Γερμανία.

Διαβάστε ακόμη...