ΠΑΟΚ-Μλάντοστ

Από acpaok.gr: Για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «32» του CEV Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο PAOK Sports Arena, την Μλάντοστ.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-Μλάντοστ

Ο Δικέφαλος, μετά τη νίκη του στη Κροατία με 0-3 στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης, πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, αυτή την φορά για την Volley League, απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης με 3-0.

Το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι έχει το προβάδισμα πρόκρισης μετά το 0-3 στη Κροατία, καθώς χρειάζεται μόλις δύο σετ στον επαναληπτικό, για να πάρει την πρόκριση.

Απέναντί του, η Μλάντοστ, η οποία μετά την ήττα στην έδρα της από τον ΠΑΟΚ, νίκησε στο κροατικό πρωτάθλημα με 2-3 της Βαραζντίν, και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Για το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στην Μλάντοστ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά τη νίκη μας με 0-3 στην Κροατία, η υπόθεση πρόκριση φαίνεται εύκολη, αλλά δεν θα πρέπει να επαναπαυθούμε. Κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία, και η αντιμετώπιση του παιχνιδιού είναι πολύ σημαντική. Πιστεύω ότι θα καταλάβουμε την σοβαρότητα του παιχνιδιού και θα πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο».

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023
2ος αγώνας Φάση των «32», CEV Cup
PAOK Sports Arena
19:00, ΠΑΟΚ-Μλάντοστ

Διαβάστε ακόμη...