«Για τέτοια παιχνίδια ήρθα στην Άιντραχτ»

Από paok24.com : Ο Ούγκο Λάρσον, μπορεί να έκλεισε τον περασμένο Ιούνιο τα 19 και να πήρε μεταγραφή από τη Μάλμε, στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έναντι 9 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά από την αρχή της, αποτελεί βασική επιλογή του Ντίνο Τοπμέλερ, στον άξονα της ομάδας.
Πηγή: paok24.com
«Για τέτοια παιχνίδια ήρθα στην Άιντραχτ»

Ο νεαρός Σουηδός, ανέφερε αρχικά για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη Τύπου… «Έχω ένα καλό συναίσθημα. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι ένας από τους λόγους που ήρθα στη Φρανκφούρτη. Μπορεί να προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα, με την ήττα από τη Στουτγάρδη, αλλά θέλουμε να αναπληρώσουμε την ήττα του πρώτου αγώνα στην Ελλάδα».

Όσο για το γεγονός ότι στα τελευταία 9 παιχνίδια στη Bundesliga, έχει χάσει μόλις ένα… λεπτό, είπε: «Είχα υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό μου όταν ήρθα εδώ. Μου κάνει λίγο εντύπωση που παίζω πολύ και έχω προσαρμοστεί σε αυτό το επίπεδο, τόσο άμεσα. Όλοι στην ομάδα με υποστηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο».

Τέλος, ο Λάρσον ρωτήθηκε για τη σημασία που παίζει ο κόσμος της Άιντραχτ, σε έναν αγώνα όπως ο αυριανός που κρίνει την πρωτιά, για να απαντήσει… «Μερικές φορές σε κάνουν να τρέχεις και να παλεύεις περισσότερο σε δύσκολα παιχνίδια. Μας βοηθούν πολύ και ελπίζω να δημιουργήσουν μία τέτοια ατμόσφαιρα αύριο».

Διαβάστε ακόμη...