Photos από τις βραβεύσεις του ΠΣΑΠ

Από paokfc.gr: Έντονο το ασπρόμαυρο στοιχείο στην 42η γιορτή του ΠΣΑΠ.
Πηγή: paokfc.gr
Photos από τις βραβεύσεις του ΠΣΑΠ

Οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης παρέλαβαν βραβεία ως μέλη της καλύτερης 11άδας της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2022-23, ενώ ο Mr.Breeze κέρδισε τον The Hammer και τον Χρήστο Μανδά, στην ψηφοφορία για τον καλύτερο νέο παίκτη της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Στέφαν Σβαμπ παρέλαβε ειδικό βραβείο από τον ΠΣΑΠ για το γεγονός πως ολοκλήρωσε τις σπουδές του και πήρε το μεταπτυχιακό του πάνω στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Βραβείο Fair Play παρέλαβαν και τα παιδιά της περσινής Κ17 του ΠΑΟΚ, όπως κι αυτά του Ολυμπιακού, του Άρη και της ΑΕΚ για τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του Final Four της Super League στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Το παρόν στην εκδήλωσε έδωσε ο άτυχος Βασίλης Τσιντσόλης, που είχε σοβαρό τραυματισμό στον ημιτελικό κι ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Παπαγεωργίου.

Τέλος από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα κορίτσια μας. Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Δικεφάλου κατέκτησε τα πάντα στην Ελλάδα για μία ακόμα χρονιά και παρέλαβε το βραβείο για την καλύτερη ομάδα της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη...