Ξεχωριστό βραβείο για τον Στέφαν Σβαμπ! (pics)

Από paok24.com: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ετήσια γιορτή του ΠΣΑΠΠ, με τον πρώτο "ασπρόμαυρο" που βραβεύτηκε να είναι ο Στέφαν Σβαμπ!
Πηγή: paok24.com
Ξεχωριστό βραβείο για τον Στέφαν Σβαμπ! (pics)

Συγκεκριμένα, ο μέσος του Δικεφάλου βραβεύτηκε για το γεγονός πως τελείωσε το μεταπτυχιακό του στη διοίκηση επιχειρήσεων, με ειδίκευση στο αθλητικό μάνατζμεντ. με τον ίδιο να δηλώνει κατά την παραλαβή του βραβείου του:

"Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ τον ΠΣΑΠΠ, ευχαριστώ την οικογένειά μου και την δεύτερη οικογένειά μου, τον ΠΑΟΚ, που με υποστήριξε. Δεν είναι εύκολα να σπουδάζεις παράλληλα με την καριέρα σου.

Αν πιστεύεις όμως σε κάτι, έχεις υπομονή και δουλέψεις σκληρά, όλα είναι πιθανά. Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να κοιτάξει και το μέλλον του, όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο. Σαν ποδοσφαιριστές μεγαλώνουμε, αλλά σε ηλικία 34-35 ετών είσαι ακόμα μικρός και μπορείς να κάνεις πολλά στη ζωή μετά την καριέρα σου. Η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική, η εκπαίδευση κάνει τον κόσμο καλύτερο, αυτή τη συμβουλή δίνω σε όλους".

σβαμπ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ!

Βραβείο από τον ΠΣΑΠΠ πήρε όμως και η Κωνσταντίνα Στράντζαλη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, για την αποφοίτησή της από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης!

"Κρύβονται τέσσερα χρόνια μεγάλου κόπου και ιδρώτα, είχα βάλει στόχο να τις ολοκληρώσω σε τέσσερα χρόνια και τα κατάφερα. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου και με στήριζε. Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς αυτούς και θέλω να συμβουλεύσω όσους με ακούν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, να ενδιαφέρονται και να συνεχίζουν να παλεύουν και εκτός γηπέδου, το ποδόσφαιρο σταματά θέλοντας και μη, πρέπει να έχουμε φροντίσει να βάλουμε γερά θεμέλια για το μέλλον μας" τόνισε η διεθνής μέσος του Δικεφάλου!

ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗ

Διαβάστε ακόμη...