Λατρεία για Κωνσταντέλια! (pics)

Από sdna.gr: Φρενίτιδα ενθουσιασμού για τον Γιάννη Κωνσταντέλια μετά την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία, από νεαρούς θαυμαστές του!
Πηγή: sdna.gr
Λατρεία για Κωνσταντέλια! (pics)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας σε κάθε βήμα του αποτελεί πόλο έλξης για τα νέα παιδιά που βλέπουν στο πρόσωπο του άσου το ΠΑΟΚ την ενσάρκωση του ποδοσφαιρικού ονείρου.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Γαλλία έγινε αντιληπτός στο πάρκινγκ της «OPAP Arena» από νεαρούς θαυμαστές του που τον «πολιόρκησαν» για μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει κερδίσει χάρη στη σκληρή δουλειά, τη σεμνότητα και το ήθος του, τον σεβασμό όλων, ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων δεν χάλασε χατήρι σε κανέναν δείχνοντας για ακόμη μια φορά πόσο ταπεινός και προσγειωμένος είναι.

«Προσπαθώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Γι' αυτό παίζω. Προσπαθώ να χαίρομαι με ότι έχω, είτε να μην έχω τίποτα και απλά να είμαι χαμογελαστός και να το χαίρομαι, είτε να το χαίρομαι και να είμαι χαμογελαστός όταν έχω τα πάντα.

Σίγουρα σε επηρεάζει η ξαφνική δημοσιότητα και χωρίς να το καταλάβεις αλλάζει την καθημερινότητα, έρχονται συνεχώς σου ζητάνε φωτογραφίες ή αυτόγραφα, από εκεί που δεν σε ήξερε κανένας... Πάντως, αρχίζω, πλέον, να το συνηθίζω όλο αυτό το σκηνικό γύρω μου», είχε τονίσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...