ΠΑΟΚ-Αερωπός ManDynamic

Από acpaok.gr: Για την 8η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον Αερωπό ManDynamic.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-Αερωπός ManDynamic

Ο Δικέφαλος, μετά την επικράτηση επί του Πανελληνίου με 22-32, παρέμεινε στον δρόμο των νικών, έχοντας ευκαιρία βάση του προγράμματος το οποίο ακολουθεί να ανέβει περισσότερο, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Απέναντί του, ο Αερωπός ManDynamic, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή με 24-31, παραμένοντας στην δέκατη θέση με δύο βαθμούς σε επτά παιχνίδια.

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, θέλουν τον Κόσμο στο πλευρό τους, προκειμένου να τους δώσει ώθηση ενόψει μίας ακόμα νίκης.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αερωπό ManDynamic, ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε σταθεροί στην απόδοση μας. Ο κάθε αντίπαλος θέλει προσοχή, κάτι το οποίο το γνωρίζουμε, βλέποντας κάθε αναμέτρηση με την ίδια σοβαρότητα. Θέλουμε η ομάδα να είναι ψυχολογικά σε καλό επίπεδο, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, στοχεύοντας τη νίκη».

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023
8η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΠΑΟΚ-Αερωπός ManDynamic (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...