ΠΑΟΚ Domus Ergo-Πανιώνιος

Για την 11η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo υποδέχεται το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Πανιώνιο.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Domus Ergo-Πανιώνιος

Ο Δικέφαλος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στο ΝΟ Βουλιαγμένης και την ήττα στα... σημεία, επιστρέφει στην έδρα του, έχοντας δεύτερο σερί απαιτητικό παιχνίδι, στο οποίο θέλει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου με 18 βαθμούς σε δέκα αγώνες.

Απέναντί του, ο Πανιώνιος, ο οποίος μετά την ήττα του από το ΝΟ Βουλιαγμένης με 8-17, επικράτησε της Ορτίγκια με 13-10 για το Γιούρο Καπ. Οι «Νεοσμυρνιώτες» βρίσκονται στην δεύτερη θέση με 24 βαθμούς σε εννέα αγώνες.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, ο Κωνσταντίνος Καπράγκος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο Πανιώνιος είναι μία σκληρή ομάδα, την οποία κάθε φορά που την αντιμετωπίζουμε προσφέρουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό και ωραίο παιχνίδι για τους θεατές. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας για να επανέλθουμε στις νίκες, στο οποίο δεν χωράνε λάθη και απροσεξίες. Πιστεύω, αν και η ομάδα παρά την προηγούμενη ήττα της, είναι πολύ καλά διατηρημένη στο θέμα της ψυχολογίας, όπου θα είναι και ο σημαντικότερος παράγοντας για να κλειδώσουμε την αυριανή νίκη. Χωρίς πολλά λόγια, χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου και στόχος μας αύριο είναι να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα με συν τρεις βαθμούς».


Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023
11η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
16:00, ΠΑΟΚ Domus Ergo-Πανιώνιος

Διαβάστε ακόμη...