Αντωνίου για Γκαγκάτση: «Θεμιτό να αναλάβει – Απόφαση και του Ιβάν»

Από paokday.gr:O αντιπρόεδρος της EΠΟ, Στέργιος Αντωνίου παραχώρησε δηλώσεις και σχολίασε τα δημοσιεύματα τα οποία βάζουν τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση σε πρώτο πλάνο για τη διαδοχή του Τάκη Μπαλτάκου στην προεδρία της ΕΠΟ,
Πηγή: paokday.gr
Αντωνίου για Γκαγκάτση: «Θεμιτό να αναλάβει – Απόφαση και του Ιβάν»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι φίλος και γνωστός για τις δυνατότητες του και είναι θεμιτό το να αναλάβει την προεδρία αν προκύψει αυτό, βέβαια εγώ δεν έχω ακούσει κάτι για αυτό. Ο ίδιος βρίσκεται σε μία μεγάλη ομάδα με υπεύθυνη θέση και δεν ξέρω αν είναι εφικτό το να αποχωρήσει από αυτή τη θέση για να αναλάβει το πόστο του προέδρου της ΕΠΟ. Το ποδόσφαιρο έχει περάσει στην εποχή του VAR, με τον ΠΑΟΚ να έχει πρωτοστατήσει σε αυτή την καινοτομία κάτι που ηχεί εύηχα στον ποδοσφαιρικό κόσμο».

Για το αν προσφέρει ηρεμία στην ΕΠΟ μία τέτοια απόφαση: «Η ΕΠΟ δεν ήταν σε ηρεμία αυτά τα χρόνια, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μπορεί να φέρει αναστάτωση. Ο Μάκης Γκαγκάτσης προσφέρει και μία σύνδεση με τη Superleague 1 και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και αυτό λειτουργεί ευεργετικά για την ΕΠΟ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο»

Για το τι θα τον συμβούλευε ο ίδιος: «Είναι μία προσωπική απόφαση η οποία δεν εξαρτάται μόνο από τον Μάκη Γκαγκάτση αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη που πρέπει να σταθμίσει τα οφέλη για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...