Τελευταίες «ανάσες» για τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Από forzaonline.gr: Επιστρέφει από αύριο στις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ, παρά τις απουσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε τριήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές του, ώστε να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες και να επιστρέψουν ξεκούραστοι για την προετοιμασία της ομάδας.
Πηγή: forzaonline.gr
Τελευταίες «ανάσες» για τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε με νίκη αυτό τον κύκλο αγώνων επικρατώντας με ανατροπή επί του Παναιτωλικού με σκορ 2-1. Πλέον, έχει μπροστά του μία αναμέτρηση απέναντι στον Πανσερραϊκό την άλλη εβδομάδα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει άτυπα από αύριο (16/11), καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η άδεια των παικτών. Οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου θα επιστρέψουν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και θα ξεκινήσουν καθημερινά τις προπονήσεις, παρά τις αρκετές απουσίες των διεθνών παικτών.

Ειδικότερα, από την αυριανή (16/11) προπόνηση θα απουσιάσουν οι Γιάννης Κωνσταντέλιας, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Αλί Σαμάτα, Τόμας Κεντζιόρα και Στέφανος Τζίμας. Οι διεθνείς θα ενσωματωθούν σταδιακά από την επόμενη εβδομάδα, μπαίνοντας στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε ακόμη...