Τα δεδομένα για Γκαγκάτση και ΕΠΟ

Από paok24.com: Για το θέμα του νέου προέδρου της ΕΠΟ, αλλά και τον Μάκη Γκαγκάτση και την στάση του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, με αφορμή και τα τελευταία δημοσιεύματα, μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού City 106.1 και στην καθημερινή (10-12) εκπομπή Ντουέτο.
Πηγή: paok24.com
Τα δεδομένα για Γκαγκάτση και ΕΠΟ

Συζητώντας για την επόμενη μέρα, δεδομένου ότι το καλοκαίρι θα ακολουθήσουν οι εκλογές, ανέφερε αρχικά: "Yπάρχει μία έντονη πίεση να επιστρέψουμε στην προηγούμενη κατάσταση κι από την άλλη, μία άτυπη συνεργασία. Έχουμε πλέον τακτικούς δικαστές, έχουμε την εξέλιξη με το VAR και ξένους διαιτητές για να έχουμε ηρεμία πριν από τα παιχνίδια".

"Είμαστε σε μία κατάσταση συγκεκριμένη. Από το πρόσφατο μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη, φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ -ως οργανισμός- θα ασχοληθεί πολύ έντονα με τα διοικητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την περασμένη εβδομάδα είχε κάνει μία συγκεκριμένη τοποθέτηση στο ΔΣ της ΠΑΕ, σημειώνοντας: "Έχουμε πετύχει να είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς την έγκριση του οποίου δεν μπορεί να προχωρήσει καμία αλλαγή πια. Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και οι μάχες αυτές θα διαρκούν για πάντα, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται όλο και πιο δίκαιο. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε".

Οι εκφράσεις του είχαν δείξει ότι ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να ασχολείται ίσως και πιο έντονα. Φάνηκε ότι έχει πάρεις τις αποφάσεις και δε θα αφήσει την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου στη μοίρα. Θέλει ένα πρωτάθλημα που θα το διεκδικούν όλοι και για να γίνει αυτό, πρέπει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση", πρόσθεσε στη συνέχεια και συνέχισε:

"Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί και τον ενδιαφέρουν οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το όνομα του Γκαγκάτση παίζει και για αυτήν την εκλογική διαδικασία, όπως τόσα χρόνια παίζει για εκλογές στη λίγκα και στην ΕΠΟ, επειδή τον έχουν σε εκτίμηση όλοι και τον προτρέπουν, τον πιέζουν. Ακόμη και μεγάλοι αντίπαλοι, επειδή τον έχουν σε εκτίμηση για πολλούς λόγους, τις πιο πολλές φορές εδώ και χρόνια τον πιέζουν να βάλει υποψηφιότητα".

"Είναι πολύ πρώιμο να πούμε ότι είναι βέβαιη η υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση", κατέληξε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, τονίζοντας ότι προφανώς μεγαλύτερη σημασία για όλους έχει ο ΠΑΟΚ και οι υποχρεώσεις του, δεδομένου ότι το κλαμπ δεν έχει πολλά άτομα για να "τρέξουν" την καθημερινότητα...

Διαβάστε ακόμη...