Τελευταίος μίλησε ο Βιεϊρίνια! (vid)

Από paok24.com:13 Νοεμβρίου 2010. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από 13 χρόνια. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ και προσθέτει τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντελίνο Βιεϊρίνια!
Πηγή: paok24.com
Τελευταίος μίλησε ο Βιεϊρίνια! (vid)

Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συγκινήσεις ήταν ελάχιστες, ο Γιώργος Φωτάκης έστειλε με προβολή από το ύψος του πέναλτι τη μπάλα στα δίχτυα του Σάχα από πάσα του Βιεϊρίνια, με την ΑΕΚ να αντιδρά στο 68΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεονάρντο, έπειτα από ανατροπή του Τζιμπούρ από τον Ντάριο Κρέσιτς.

Τελικά, ο Δικέφαλος του Βορρά πανηγύρισε τη νίκη με ένα... τηλεκατευθυνόμενο σουτ του Βιεϊρίνια έξω από την περιοχή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, σηκώνοντας στο... πόδι ολόκληρη την Τούμπα και "σκαρφαλώνοντας" στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς , Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Φωτάκης (76′ Κριστιάνο), Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ (83′ Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (93′ Ζουέλα).

ΑΕΚ: Σάχα, Γκέντσογλου, Μανωλάς , Νασούτι, Λεονάρντο, Γκερέιρο (55′ Μπερνς), Μάκος, Πατσατζόγλου, Λαγός, Τζιμπούρ (70′ Καφές), Μπλάνκο (66′ Λυμπερόπουλος).

Διαβάστε ακόμη...