«Γκέλες» που πληρώνει ακριβά…

Από paok24.com: Η εικόνα του ΠΑΟΚ χθες στην «Αγιά Σοφιά» ήταν τέτοια που δε σηκώνει καμία δικαιολογία. Η ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ, ήρθε με κάτω τα χέρια, χωρίς καμία ουσιαστική απειλή στην εστία του αντίπαλου και με τα δύο τέρματα, να ξεκινούν από ατομικά λάθη. Στο πρώτο του Κοτάρσκι και στο δεύτερο, του Εκόνγκ...
Πηγή: paok24.com
«Γκέλες» που πληρώνει ακριβά…

Δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Προφανώς και για να δεχτεί γκολ κάποιος, πρέπει να γίνει λάθος στην άμυνα, ωστόσο εδώ αναφερόμαστε σε αβίαστα ατομικά λάθη, που έχουν ξαναγίνει κι άλλες φορές φέτος...

Το πρώτο, ήταν στην Ιερουσαλήμ με τη Μπεϊτάρ. Ένα πολύ κακό γύρισμα του Σβαμπ προς τα πίσω, έφερε την παράβαση του Αουγκούστο, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, σε ένα αυστηρό πέναλτι. Η Μπεϊτάρ είχε ισοφαρίσει σε 1-1, αλλά ήταν τόσα τα λάθη των γηπεδούχων στη συνέχεια, που νίκησε με 1-4 και πήρε την πρόκριση.

Μία κακή εκτίμηση κι ένα «εύκολο» πέναλτι, ήταν αυτό που είχε κάνει ο Εκόνγκ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Το σκορ ήταν στο 1-0, ο Μιριτέλο σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ, επικράτησε με 3-0.

Ένα εύκολο λάθος του Τάισον στο κέντρο, στο πρώτο παιχνίδι με τη Χαρτς στη Σκωτία, έφερε την κόντρα επίθεση, το πέναλτι του Σβαμπ και το προβάδισμα των Σκωτσέζων. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ, έκανε την ανατροπή και νίκησε με 1-2.

Στη νίκη επί της Κηφισιάς στην Τούμπα, με 2-1, οι φιλοξενούμενοι, είχαν ισοφαρίσει σε 1-1, με την κεφαλιά του Μασούρα, μετά από μία κάκιστη εκτίμηση της σέντρας από τον Κοτάρσκι και έξοδο που δεν έγινε ποτέ...

Στο τέλος του αγώνα με την Ελσίνκι, ο Εκόνγκ έκανε ένα ανόητο χέρι μέσα στην περιοχή, το οποίο καταλογίστηκε μέσω VAR και οι Φινλανδοί, μείωσαν στο τελικό 2-3.

Και φυσικά, χθες, στην «Αγιά Σοφιά», Κοτάρσκι και Εκόνγκ, κάνουν λάθος μεταβιβάσεις σε καίρια σημεία και κάπως έτσι έρχονται τα γκολ των Πινέδα και Ελίασον για την ΑΕΚ.

Χθες, βέβαια, τα συγκεκριμένα λάθη, ήταν μόνο ένα κομμάτι, από την πολύ κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...