Οι σίγουροι για Φιλαδέλφεια

Από paok24.com:Σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Δευτέρας (19:30) απέναντι στην ΑΕΚ στην OPAP Arena για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Πηγή: paok24.com
Οι σίγουροι για Φιλαδέλφεια

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από την επική ανατροπή με την Αμπερντίν και ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με την Ένωση.

Το PAOK24 σας ανέλυσε νωρίτερα το πώς έχουν τα πράγματα με τους Βιεϊρίνια και Τάισον.

Και αν για τους συγκεκριμένους δύο μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση του Λουτσέσκου, υπάρχουν κάποια πρόσωπα που φαίνεται ότι έχουν ήδη «κλειδώσει» θέση στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στη Φιλαδέλφεια.

Ο Κοτάρσκι παραμένει αμετακίνητος κάτω από τα δοκάρια.

Μεϊτέ και Οζντόεφ αναμένεται να είναι το βασικό δίδυμο στα χαφ, με τους δυο τους να θεωρούνται πιο ποιοτικοί, ενώ σημειώνεται ότι δεν ξεκίνησαν βασικοί στο ματς με την Αμπερντίν.

Ο Ράχμαν Μπάμπα φαίνεται να έχει και εκείνος θέση στο βασικό σχήμα, όπως φυσικά και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που αποτελεί βαρόμετρο τη φετινή σεζόν.

Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης όλα δείχνουν ότι ο Σαμάτα θα επιστρέψει αντί του Μπράντον που ξεκίνησε στη Σκωτία, καθώς το ματς με την ΑΕΚ θεωρείται ότι «ταιριάζει» περισσότερο στο στυλ του Τανζανού φορ.

Διαβάστε ακόμη...