Τι κάνεις ρε αρχηγέ;

Από paok24.com:Ο Αντρέ Βιεϊρίνια σκόραρε στην ανατροπή του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν, με τον αρχηγό του Δικεφάλου να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 84′ και να πανηγυρίζει έξαλλα το πρώτο του γκολ μετά από 1 χρόνο και 8 μήνες!
Πηγή: paok24.com
Τι κάνεις ρε αρχηγέ;

Συγκεκριμένα, αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του Βιεϊρίνια μετά τις 24/2/2022 και την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μίντιλαντ, στην Play-Off φάση του Europa Conference League. Τότε, ο Πορτογάλος είχε γράψει το 2-0, σε ματς που ολοκληρώθηκε με 2-1 και οδηγήθηκε στα πέναλτι, με τον Δικέφαλο να προκρίνεται στους "16" του θεσμού.

Η περσινή σεζόν, ήταν δύσκολη για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έμεινε για πρώτη -και τελευταία- σεζόν στην καριέρα του, χωρίς να σημειώσει ούτε ένα γκολ. Φέτος, ο 37χρονος συνεχίζει, έχοντας καταγράψει ήδη 9 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Από αυτές, οι 7 είναι ως βασικός ενώ στο χθεσινό παιχνίδι αγωνίστηκε για δεύτερη φορά σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Ο ίδιος, γνωρίζει ότι πέρασε δύσκολα την προηγούμενη σεζόν. Γι' αυτό και δεν θέλησε να αποσυρθεί με αυτόν τον τρόπο. Γι' αυτό και φέτος έχει ξεκινήσει αποφασισμένος, κάτι που φαίνεται και από την αθλητική του κατάσταση. Ηγέτης και αρχηγός, συνέβαλλε τα μέγιστα στην επική ανατροπή του ΠΑΟΚ στη Σκωτία.

Διαβάστε ακόμη...