Ζίβκοβιτς ή Ντεσπόντοφ;

Από paok24.com: Οι σκέψεις και η διαχείριση ενόψει των συνεχόμενων αγώνων του ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
Ζίβκοβιτς ή Ντεσπόντοφ;

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις του μετά από 17 μέρες και το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων στο Europa Conference League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μπαίνει σε μια διαδικασία πολλών και συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, έως τις 12 Νοεμβρίου που είναι η επόμενη διακοπή για τις εθνικές.

Στα πλαίσια αυτά, ο Ρουμάνος τεχνικός, δείχνει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος τον Άντριγια Ζίβκοβιτς και στη θέση του να τοποθετήσει τον Κίριλ Ντεσπόντοφ. Οι δυο τους έχουν παίξει πάρα πολύ από την αρχή της σεζόν, τόσο με τις ομάδες τους όσο και με τις εθνικές του.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός ήρθε στον ΠΑΟΚ και ενώ είχε ήδη προλάβει να καταγράψει 11 συμμετοχές με τη Λουντογκόρετς ενώ, στις δυο διακοπές των εθνικών ομάδων, αγωνίστηκε και στα τέσσερα 90λεπτα -χωρίς να αντικατασταθεί- των αγώνων της Βουλγαρίας. Με τον ΠΑΟΚ μετρά έξι συμμετοχές, έως τώρα. Αυτό, αποτυπώνεται συνολικά σε 1.276 λεπτά συμμετοχής από το ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας καταγράψει 5 γκολ και 3 ασίστ.

Ουσιαστικά, ο λίγος χρόνος που έχει μέχρι τώρα με τον ΠΑΟΚ (234′) τον φέρνει πίσω από τον Άντριγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος, που επίσης αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του, μετρά συνολικά 1.457 λεπτά συμμετοχής με ΠΑΟΚ και εθνική Σερβίας, με 8 γκολ και 4 ασίστ.

Επομένως, είναι πιθανό ο Ράζβαν Λουτσέσκου να επιλέξει τον Ντεσπόντοφ αντί του Ζίβκοβιτς για το αρχικό σχήμα κόντρα στον Ατρόμητο και με δεδομένο πως για τον ΠΑΟΚ ακολουθούν διαδοχικά παιχνίδια με Αμπερντίν, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Αμπερντίν (ξανά).

Διαβάστε ακόμη...