Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών-ΠΑΟΚ mαteco

Από acpaok.gr: Για την 1η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στα Γιαννιτσά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο.
Πηγή: acpaok.gr
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών-ΠΑΟΚ mαteco

Ο Υπερπρωταθλητής Ελλάδος, ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στην Α1, έχοντας ως στόχο την υπεράσπιση του... θρόνου του, παρουσιάζοντας παράλληλα όμορφο χάντμπολ και σπουδαίες εμφανίσεις.

Απέναντί του, ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ο οποίος επέστρεψε στην Α1, και έχει ως στόχο την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ μία καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία πάνω απ΄ όλα, και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο... νεοφώτιστο Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, αλλά εμείς σε όλα τα παιχνίδια έχουμε την ίδια λογική, δίνουμε το 100%, και θέλουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με το... δεξί. Στόχος μας είναι η ομάδα μας παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιώνεται και να παρουσιάζει όλο και καλύτερο πρόσωπο, προκειμένου να είναι έτοιμη στα... μεγάλα παιχνίδια»

Διαβάστε ακόμη...