Επικίνδυνη αποστολή στην Πόλη για τον ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο BCL στην έδρα της Γαλατασαράι...
Πηγή: paok24.com
Επικίνδυνη αποστολή στην Πόλη για τον ΠΑΟΚ

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ, ξεκινάει από την Κωνσταντινούπολη και το «Sinan Erdem», κόντρα στη δυνατή Γαλατασαράι.

Η αποστολή για τον Φώτη Τακιανό και τους παίκτες του, είναι πάρα πολύ απαιτητική, αφού οι Τούρκοι, έκαναν πολλές αλλαγές το περασμένο καλοκαίρι και έριξαν πολύ χρήμα, για να διεκδικήσουν υψηλότερους στόχους μετά την περσινή, αποτυχημένη σεζόν τους.

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς στον πάγκο, έχει εμπειρία από Euroleague, όπως και παίκτες σαν τον Γουόλντεν, τον Μάρτιν, τον Ράντεμπο, τον Τουντσέρ, ενώ ποιότητα διαθέτουν και διάφοροι άλλοι στο ρόστερ της (Καμπατσά, Χαλίλοβιτς, Ακπινάρ).

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Πόλη, ξανά χωρίς τον Σταύρο Σχίζα, ο οποίος παραμένει νοκ-άουτ από την έναρξη της σεζόν, γνωρίζοντας ότι έχει πολύ δύσκολο έργο, αλλά με τη διάθεση να είναι ανταγωνιστικός για 40 λεπτά και να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί.

Μετά την πρώτη νίκη της σεζόν, στην έδρα του Αμαρουσίου το περασμένο Σάββατο, η ψυχολογία είναι σε σαφώς καλύτερα επίπεδα, αν και άπαντες γνωρίζουν ότι υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας στα δύο ρόστερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ιταλοί, Ματζόνι και Λαντζαρίνι και ο Ούγγρος, Πραξ.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19:00 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 5 HD.

Διαβάστε ακόμη...