«Σεντερφορίσιο» γκολ από τον Σβιντέρσκι! (vid)

Από paok24.com: Επιστροφή στα τέρματα για τον «Σβαρόφσκι»...
Πηγή: paok24.com
«Σεντερφορίσιο» γκολ από τον Σβιντέρσκι! (vid)

Ένα πολύ όμορφο τέρμα πέτυχε με την φανέλα της Πολωνίας ο Κάρολ Σβιντέρσκι ισοφαρίζοντας στο 53ο λεπτό για το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο παιχνίδι με την Μολδαβία.

Με την απομάκρυνση του Φερνάντο Σάντος, η Πολωνία δεν φαίνεται να μπορεί να ορθοποδήσει. Συγκεκριμένα η αναμέτρηση στην Βαρσοβία ήταν άκρως σημαντική για τους Πολωνούς, καθώς δεν τους ενδιέφερε κανένα άλλο αποτέλεσμα από την νίκη.

Η Μολδαβία θέλοντας να πλησιάσει στην βαθμολογία τους πρώτους έπαιξε αρκετά κλειστά, χτυπώντας της ομάδα του Προμπιέζ στην αντεπίθεση. Ο Νικολέσκου στο 26ο λεπτό, έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του πετυχαίνοντας ένα αρκετά σημαντικό γκολ για την πρόκριση της ομάδας του. Το σύνολο του Κλετσένκο έβαλε αρκετές κόντρες στους Πολωνούς, που είχε ως αποτέλεσμα την επέμβαση του διαιτητή να μοιράσει αρκετές κίτρινες κάρτες.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, οι Πολωνοί έψαξαν την ισοφάριση και την πέτυχαν αρκετά γρήγορα με έναν γνωστό στους φίλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κάρολ Σβιντέρσκι ισοφάρισε και έδωσε ελπίδες στην ομάδα του, χωρίς να μπορέσει να πετύχει την ανατροπή που θα της έδινε ελπίδες πρόκρισης.

Διαβάστε ακόμη...