ΓΑΣ Κιλκίς-ΠΑΟΚ

Για την 3η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Κιλκίς, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό ΓΑΣ.
Πηγή: acpaok.gr
ΓΑΣ Κιλκίς-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος ψάχνει τη πρώτη του νίκη στη σεζόν, προκειμένου να πάρει βαθμολογική αλλά και ψυχολογική άνοδο, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Το σύνολο του Παναγιώτη Γούσιου καλείται να διαχειριστεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλοντας να το φέρει εις πέρας με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή.

Απέναντί του, ο ΓΑΣ Κιλκίς, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή με 32-14.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΓΑΣ Κιλκίς, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα του Κιλκίς είναι νεοφώτιστη, ωστόσο έχει έμπειρους παίκτες και δυναμώνει πάντα στην έδρα της. Είχαμε επιστροφές παικτών από τραυματισμούς, και έχουμε προετοιμαστεί καλά αυτή την εβδομάδα, ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023
3η αγωνιστική, Handball Premier
Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς
18:00, ΓΑΣ Κιλκίς-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...