Η αναγνώριση που δείχνει… ενδεκάδα!

Από paok24.com: Η τοποθέτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου στον Αντελίνο Βιεϊρίνια και το... ισορροπημένο παρελθόν του αρχηγού κόντρα στην Αϊντραχτ!
Πηγή: paok24.com
Η αναγνώριση που δείχνει… ενδεκάδα!

Μεταξύ άλλων, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Τούμπας για τον αυριανό αγώνα με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε για τις αλλαγές που κάνει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Στην απάντησή του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έπλεξε το εγκώμιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια και κατά πάσα πιθανότητα εξωτερίκευσε την απόφασή του να εμπιστευτεί στον αρχηγό φανέλα βασικού αύριο.

"Αρχικά δε θέλω να πω ότι υπάρχει ροτέισον. Έχω ένα σύνολο παικτών που θέλω να χρησιμοποιήσω. Θέλω να το εκφράζω -εγώ προσωπικά- σαν την χρησιμοποίηση του ρόστερ. Η πνευματική φρεσκάδα είναι πολύ σημαντική για αυτά τα παιχνίδια. Θα πρέπει να αναζητούμε λύσεις και παίκτες που το έχουν αυτό. Είναι πολλά τα συναισθήματα, οι πληροφορίες που πρέπει να επεξεργαστούν οι παίκτες κι αν δεν έχεις αυτή την πνευματική φρεσκάδα ρισκάρεις να μην έχεις τις σωστές αντιδράσεις και να μη κινείσαι σωστά στο γήπεδο. Ο καθένας θα πρέπει να κληθεί να καταλάβει αυτές τις επιλογές και τον τρόπο με τον οποίο γίνονται. Αν επιμένει να μην το κάνει, αυτόματα θα βγάλει εκτός τον εαυτό του, γιατί δε θα μπορεί να το ακολουθήσει αυτό.

Υπάρχουν και τα ατομικά χαρακτηριστικά και η ποιότητα που πρέπει να φέρουμε σε κάθε παιχνίδι. Ο Αντρέ, είναι το απόλυτο παράδειγμα. Είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων, αλλά δεν μπορεί δυστυχώς να παίζει σε όλα τα παιχνίδια και θα πρέπει να διαλέξουμε τα παιχνίδια που θα παίξει και θα μας βοηθήσει με την ποιότητά του.

Το ποδόσφαιρο και το πώς διαμορφώθηκε μετά τον Covid, είναι μία ακόμη παράμετρος. Μπορείς σε κάποια φάση του ματς να αλλάξεις 5 παίκτες και να δώσεις ώθηση στην ομάδα σου. Είναι πολύ σημαντικό και είναι στο χέρι των παικτών να καταλάβουν ότι δεν είναι πρόβλημα το να μείνουν στον πάγκο. Αν το κατανοήσουν αυτό, είναι ένα όπλο στα χέρια κάθε ομάδας" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ποντάροντας ενδεχομένως και στη μεγάλη θητεία του Βιεϊρίνια στην Bundesliga με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ!

Σε ότι αφορά την προϊστορία του Βιεϊρίνια κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, ο 37χρονος άσος του ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει τους "Αετούς" σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος, "μετρώντας" 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες!

Διαβάστε ακόμη...