Τα «πρέπει» του ΠΑΟΚ έρχονται νωρίς

Από forzaonline.gr: Μπαίνουν νωρίς νωρίς φέτος τα «πρέπει» για τον ΠΑΟΚ. Αυτό υποδηλώνει το πρόγραμμα του μετά την κλήρωση.
Πηγή: forzaonline.gr
Τα «πρέπει» του ΠΑΟΚ έρχονται νωρίς

Η πρώτη αντίδραση του Τακιανού ήταν πως το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι από τα δυσκολότερα συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες. Ο Δικέφαλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει εντός έδρας διαδοχικά: Προμηθέα, Περιστέρι, Ολυμπιακό, Άρη και Κολοσσό. Με εξαίρεση τον Ολυμπιακό στα άλλα παιχνίδια καλώς ή κακώς μπαίνει το «πρέπει». Κι όλα αυτά σε μια περίοδο που είναι λογικό πως ακόμη δεν θα έχουν βρει ρυθμό οι ομάδες.

Σε αυτό το διάστημα, δηλαδή από 7 Οκτωβρίου ως μέσα Νοεμβρίου, προσθέστε και τρεις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, με Γαλατά με Μπενφίκα (ή Μπάκεν Μπίαρς) και με Χάποελ Ιερουσαλήμ. Δύσκολη αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα εκκίνηση σεζόν κατά την οποία ο ΠΑΟΚ θα δείξει τον χαρακτήρα του.

Νέα δεδομένα δημιουργεί και η υιοθέτηση του νέου format από τον ΕΣΑΚΕ με αρκετά έξτρα παιχνίδια μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας. Αυτό σημαίνει πως θα ευνοηθούν οι ομάδες που θα έχουν βάθος στο ρόστερ τους γιατί η σεζόν ουσιαστικά διευρύνεται και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει. Θα δούμε πολλά ευτράπελα και με την απόφαση του ΕΣΑΚΕ που επιτρέπει στις ομάδες που έχουν 7 ξένους να αλλάζουν παραμονές αγώνων (ακόμη και μέσα στα πλέι οφ) παίκτες δηλώνοντας την τελευταία στιγμή την 6άδα των αλλοδαπών ανάλογα με τον αντίπαλο. Θα γίνει το... έλα να δεις. Καλή χρονιά να΄ χουμε.

Διαβάστε ακόμη...