Όταν σφυρίζει ο Ευαγγέλου τον ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Η περσινή διαιτησία στους Ζωσιμάδες και τα άλλα με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Όταν σφυρίζει ο Ευαγγέλου τον ΠΑΟΚ!

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή (20:30) στους Ζωσιμάδες, με το διαιτητή από την ΕΠΣ Αθηνών, φυσικά, να έχει σφυρίξει διάφορα παιχνίδια της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.

Ο εν λόγω ρέφερι δεν έχει σφυρίξει φέτος παιχνίδι των «ασπρόμαυρων», ωστόσο ήταν VARίστας στη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, εκεί όπου θεώρησε πως η παράβαση σε βάρος του Μπράντον Τόμας ήταν εκτός περιοχής και όχι εντός.

Η τελευταία του φορά ως πρώτος διαιτητής σε παιχνίδι του Δικεφάλου, ήταν η αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, την περσινή σεζόν είχε οριστεί να διευθύνει και πάλι το εκτός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, εκεί όπου στο 37ο λεπτό ο Πήλιος διεκδίκησε τη κεφαλιά μαζί με τον Νάρεϊ, με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκει τη μπάλα με το χέρι όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό καρέ, με τους "ασπρόμαυρους" να διαμαρτύρονται έντονα, όμως τον διαιτητή και το VAR να δείχνουν να συνεχιστεί ο αγώνας.

Διαβάστε ακόμη...