Τακουρίδης: «Εδώ και 10 χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα τίτλων»

Από paok24.com: Ο Γιάννης Τακουρίδης φιλοξενήθηκε στον City 106,1 και μίλησε για τη νέα σεζόν με την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που για εκείνον είναι η ένατη.
Πηγή: paok24.com
Τακουρίδης: «Εδώ και 10 χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα τίτλων»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το γεγονός παραμονής του για ένατη σεζόν:

«Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου ο ΠΑΟΚ, χαίρομαι για τη μέχρι τώρα πορεία και συνεχίζουμε...»

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Όπως κάθε χρονιά στα οποία ήμουν στην ομάδα αλλά και πριν από μένα, ο ΠΑΟΚ έχει γίνει ομάδα τίτλων, εδώ και μια δεκαετία έχει κρατηθεί σε υψηλά στάνταρ. Αυτό σημαίνει πως οι στόχοι είναι οι ίδιοι. Να παλέψουμε για τους τίτλους».

Για το ρόστερ:

«Κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές στο ρόστερ. Δε θα ήθελα να κάνω σύγκριση με την περσινή σεζόν. Εγώ ξέρω ότι έχουν έρθει ξένοι με καλά βιογραφικά, υπάρχουν παιδιά που έμειναν και είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ο,τι πρέπει για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για την παραμονή του προπονητή Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Δεδομένο είναι πως αυτό είναι στα θετικά. Μας ξέρει, τον ξέρουμε, ήρθαν και οι νέοι παίκτες και ο προπονητής θα δουλέψει μαζί μας για να είμαστε και φέτος ανταγωνιστικοί».

Για τους φιλάθλους:

«Είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για τον ΠΑΟΚ. Ειδικά για εμάς που έχουμε παίξει σε γεμάτο «Παλατάκι» ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η στήριξη. Να πω ότι τους θέλουμε διπλά μας; Το ξέρουν και τους περιμένουμε...»

Διαβάστε ακόμη...