Η “μάχη” Ράφα-Μπάμπα και η ικανοποίηση

Από paok24.com: Μπαίνει στο "κάδρο" και η διαχείριση...
Πηγή: paok24.com
Η “μάχη” Ράφα-Μπάμπα και η ικανοποίηση

Δύο ποδοσφαιριστές για μία θέση, δύο αξιόπιστες λύσεις. Μία από τις θέσεις που ενισχύθηκε ο ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι, είναι αυτή του αριστερού μπακ, με τον Μπάμπα Ράχμαν να κάνει το comeback στην Τούμπα και τον Ράφα Σοάρες να αποκτά ισχυρό ανταγωνισμό.

Οι δυο τους, συνθέτουν πλέον ένα ισχυρό δίδυμο για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Μπάμπα να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου με το... καλημέρα και να παίρνει τον περισσότερο χρόνο, την ώρα που ο Πορτογάλος από τη δική του μεριά, αποτελεί μία αξιόπιστη λύση, με τα στοιχεία του να είναι γνωστά.

Ο Γκανέζος έχει παίξει σε 7 ματς κι έχει να επιδείξει 563′, με τον Ράφα Σοάρες να μετράει 3 συμμετοχές και 247′ και με δεδομένο ότι ακολουθούν διαδοχικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο "κάδρο" μπαίνει και η διαχείριση από πλευράς Λουτσέσκου.

"Ο Ράφα Σοάρες είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης από την περσινή σεζόν. Ήρθε και ο Μπάμπα και υπάρχει μεταξύ τους ένας εξαιρετικός ανταγωνισμός που και στους ίδιους κάνει καλό, αλλά και η ομάδα κερδίζει, ενώ μου δίνει και εμένα τη δυνατότητα ως προπονητής να μπορώ να έχω εναλλακτικές για να ξεκουράζω τον οποιονδήποτε. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι πως χρειάζεται χρόνος", ανέφερε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη τοποθέτησή του ο Λουτσέσκου και κάπως έτσι, έδωσε κι αυτός το στίγμα του, με φόντο τη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε ακόμη...