Ο ΠΑΟΚ κάνει… ανεπίσημη πρεμιέρα

Από thessports.gr: Μετά από τρεις εβδομάδες προπονήσεων, ήρθε η ώρα για το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco. Είναι η στιγμή που και οι παίκτες περιμένουν για να ξεκινήσουν τη διαδικασία των αγώνων, αλλά πρωτίστως ο Φώτης Τακιανός που θα έχει πλέον τη δυνατότητα να δει και σε συνθήκες αγώνα, αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα.
Πηγή: thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ κάνει… ανεπίσημη πρεμιέρα

Ο πρώτος φιλικός αγώνας της ομάδας θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα (9/9) στο PAOK Sports Arena, με αντίπαλο την TFT Skopje (ήταν 3η στο πρωτάθλημα της χώρας της στη σεζόν 2022-23). Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και στον αγώνα του ΠΑΟΚ mateco με τον Κολοσσό H Hotels, θα έχουν για πρώτη φορά οι φίλαθλοι της ομάδας τη δυνατότητα να δουν το νέο ΠΑΟΚ. Δεν θα είναι όμως και η μοναδική, καθώς αμέσως μετά και στο πλαίσιο του τουρνουά «Μαυροσκούφεια» του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει στο PAOK Sports Arena την ΑΕΚ (23/9 στις 18:30) και τον Προμηθέα Πάτρας (24/9 στις 18:30

Διαβάστε ακόμη...