Η Συνέντευξη Τύπου για το ΠΑΟΚ Morris-Ρασίνγκ Λουξεμβούργου

Από acpaok.gr: Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ Morris κόντρα στην Ρασίνγκ Λουξεμβούργου (06/09, 19:00), για την ημιτελική φάση του Round 1 του UEFA Women's Champions League.
Πηγή: acpaok.gr
Η Συνέντευξη Τύπου για το ΠΑΟΚ Morris-Ρασίνγκ Λουξεμβούργου

Για την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Morris στα... αστέρια, μίλησαν ο προπονητής της ομάδας, Θαλής Θεοδωρίδης, και η αρχηγός, Θώμη Βαρδαλή.

Θαλής Θεοδωρίδης:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι τιμή μας, γιατί είμαστε οι καλύτερες ομάδες των χωρών μας. Ο Πρωταθλητής Ελλάδος, η Πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου και η Πρωταθλήτρια Αυστρίας. Πρέπει να σεβαστούμε τον θεσμό, και να δείξουμε τις ικανότητες μας. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται κανέναν!».

Θώμη Βαρδαλή:

«Έχουμε συμμετάσχει πολλές φορές στο Champions League, οπότε γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες αυτών των αγώνων. Θέλουμε να το ξανακάνουμε, γι' αυτό και είμαστε εδώ. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για όλα τα παιχνίδια, και είμαστε έτοιμες να παίξουμε. Η Ρασίνγκ είναι καλή ομάδα, η καλύτερη στη χώρα της και είμαστε έτοιμες να την αντιμετωπίσουμε».

Διαβάστε ακόμη...